Accommodaties

Alle accommodaties

9 accommodaties

Filter resultaten

Algemeen
Keuken
Sanitair
Slaapkamer
Woonkamer
Tuin

Onze chalets zijn ongeveer 40m2 en geschikt voor 6 personen. De chalets zijn sfeervol ingericht en beschikken over een volledig ingerichte keuken met koffie- en theefaciliteiten. Er is ook een oven aanwezig. In de ruime zithoek vind je een flatscreen TV met Canal Digitaal. De chalets zijn goed geïsoleerd en voor de kinderen is er een speelweide met springkussen op het terrein.

5
't Zand

Vakantiehuisje Zand is 85 m2 groot. Het is geschikt voor vijf personen en één baby. Er is een kingsize bed aanwezig, drie eenpersoonsbedden en een houten ledikant. Het sfeervolle vakantiehuisje beschikt over een fijne keuken met koffie- en theefaciliteiten en er is een oven aanwezig. De voetjes worden verwarmd door de vloerverwarming en de badkamer heeft een fijne douche. Er zijn zelfs twee terrassen aanwezig en voor de kinderen een speelweide met springkussen op het terrein. Op aanvraag geniet je van een heerlijk ontbijt.

9.4
5
't Zand

Vakantiehuisje Bloem is een sfeervol ingericht vierpersoons vakantiehuisje van 50 m2. Het vakantiehuisje beschikt over een groot kingsize bed van 180 x 200 cm en een aparte slaapkamer met stapelbedden. Van koude voeten heb je in dit vakantiehuisje geen last, want het is voorzien van vloerverwarming. De keuken is volledig ingericht inclusief oven, daarnaast zijn er koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Er zijn zelfs twee terrassen en voor de kinderen is er een speelweide met springkussen op het terrein.

4
't Zand

Vakantiehuisje Schelp is 85 m2 en geschikt voor vijf personen. Er zijn vijf eenpersoonsbedden aanwezig en er is plek voor een extra bed. Het sfeervolle vakantiehuisje beschikt over een fijne keuken met koffie- en theefaciliteiten en er is een oven aanwezig. De voetjes worden verwarmd door vloerverwarming en de badkamer heeft een fijne douche. Er zijn zelfs twee terrassen aanwezig. Voor kinderen is er een speelweide met springkussen op het terrein. Op aanvraag geniet je van een heerlijk ontbijt.

5
't Zand

Vakantiehuisje Pluk is 40m2 en geschikt voor twee personen. Het vakantiehuisje is sfeervol aangekleed en beschikt over een volledig ingerichte keuken waar je ook lekkere koffie en theetje kunt zetten. De badkamer is voorzien van een douche. In de ochtend en middag zit je heerlijk in de zon op het luwe balkon. Ook kun je genieten van een heerlijk ontbijt op aanvraag.

2
't Zand

Vakantiehuisje Kei is 40m2 en geschikt voor twee personen. Het vakantiehuisje is sfeervol aangekleed en beschikt over een volledig ingerichte keuken waar je ook lekkere koffie en thee kunt maken. De badkamer is voorzien van een douche. In de ochtend en middag zit je heerlijk in de zon op het luwe balkon. Ook kun je genieten van een heerlijk ontbijt op aanvraag.

2
't Zand

Vakantiehuisje Pluim is een sfeervol ingericht vakantiehuisje voor vier personen. Het vakantiehuisje is 50 m2 groot en heeft een groot kingsize bed van 180 x 200 cm en een aparte slaapkamer met stapelbedden. Van koude voeten heb je in dit vakantiehuisje geen last, want het is voorzien van vloerverwarming. De keuken is volledig ingericht inclusief oven, daarnaast zijn er koffie- en theefaciliteiten aanwezig. Er zijn zelfs twee terrassen en voor de kinderen is er een speelweide met springkussen op het terrein.

4
't Zand

Heerlijk kamperen en rustig slapen met uitzicht op de duinen en tulpenvelden. Wees er snel bij, want we hebben maar een paar plekjes!

2
't Zand

Een heerlijke vakantiewoning met infrarood-sauna, vaatwasser en oven

6
't Zand