Rustige stranden in Noord-Holland

In de kop van Noord-Holland geniet je van héél veel rust en ruimte op de stranden. Een grote trekpleister in de omgeving van het vakantiepark is uiteraard het prachtige Noordzeestrand van Callantsoog! Een uitgestrekt zandstrand, kilometers lang en gemiddeld 100 meter breed. Ruimte genoeg dus om te recreëren en te ontspannen.

De mooiste stranden

De mooiste badplaatsen vind je bij ons om de hoek. Callantsoog heeft een prachtig groot uitgestrekt strand, die kilometers doorloopt en waar het gemiddeld 100 meter breed is. In de zomermaanden zijn hier veel badgasten te vinden. Al jaren wappert hier de Blauwe Vlag, een erkenning van de Europese Unie voor een schoon en veilig strand. Op zoek naar een hapje of een drankje? Met de vijf strandpaviljoens is er voldoende keus!

Ook voor de naturisten is er ruimte, iets ten zuiden van de strandopgang Kiefteglop ligt het eerste officiële naaktstrand van Nederland.

Een van de oudste badplaatsen

Callantsoog is een van de oudste en mooiste badplaatsen van Nederland. Het wordt door een hoge, smalle duinenrij gescheiden van het strand. Het heeft een gezellig centrum waar de bezoekers uren zoet kunnen zijn met het bezoeken van de winkeltjes, die ook het hele jaar door op zondag zijn geopend.